image/svg+xml
image/svg+xml

Bartin Üniversitesinin Mobil Uygulamasi Yayimlandi

Bartin Üniversitesi Bilgi Islem Dairesi Baskanligi bünyesinde Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilisim Sistemleri Bölümü son sinif ögrencisi Turgay Ulutas tarafindan gelistirilen uygulama ile ögrenciler, akademik ve idari personel artik bilgiye daha hizli erisebilecek. Google Play üzerinden yayimlanan “BU MOBIL” uygulamasi ile üniversite mensuplari akilli telefonlarini kullanarak duyurulari ve haberleri takip edebilecek, etkinliklerden haberdar olacak; akademik takvim, not hesaplama paneli ve günlük yemek listesi gibi bilgilere kolayca ulasabilecek. Ayni zamanda android telefonlarina uygulamayi indirenler, kampüs haritasini görüntüleyebilecegi gibi kampüse ulasimi saglayan otobüslerin kalkis saatlerini de ögrenebilecek.

Önemli Bildirimler Anlik Olarak Iletilecek

“BU MOBIL” ile önemli duyurular, uygulamayi kullananlara anlik olarak mesajla atilabilecek. Böylece ögrenciler ve üniversite personeli kendilerini ilgilendirebilecek konularda hizlica bilgilendirilmis olacak. Ayrica uygulama ile Bartin Üniversitesinin resmî Facebook ve Twitter adreslerine de direkt olarak ulasilabiliyor.
Uygulama, Google Play Store üzerinden “Bartin Üniversitesi” yazarak ya da https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turgay.turgaypc.bartinmobilapp linkinden edinilebilir.