Misyon - Vizyon

Misyon & Vizyon - Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Misyonumuz

Bartın Üniversitesinin tüm birimleri ile çalışma alanlarını kapsayan, tüm paydaşlarının dâhil olduğu bütünlüklü bir iletişim stratejisi oluşturmak ve bu yönde iletişim etkin yönetimi ile gerekli çalışma ve düzenlemelerin yapılmasına öncülük etmek. Üniversitenin kamuoyunda doğru ifade edilmesinde, ortaya çıkan ürün ve aksiyonların görünür olmasına, toplunla bütünleşmesine ve marka değerinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmak. İç paydaşlar arasında motivasyonun sağlanmasında değer odaklı ilişkiler kurmak; kaliteli ve etkili içerik üretimi ya da yönetimi ile farkındalık oluşturmak.

Vizyonumuz

Bartın Üniversitesinin tüm paydaşları arasında sürdürülebilir bir bilgi akışı ile çok yönlü ilişkiler geliştirmek; iletişimin tüm araç ve yöntemleriyle kurumun her alanda etkin ve etkili temsilini sağlamak ve bu doğrultuda nitelikli stratejilerle Bartın Üniversitesi markasını güçlendirmektir.