BARÜ ailesi bayramlaşma töreninde buluştu

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) geleneksel hale getirilen bayramlaşma töreninde akademik ve idari insan kaynağı bir araya geldi.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) geçtiğimiz Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Kutlubey Yerleşkesi Rektörlük Fuaye Alanında gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, Prof. Dr. Sevim Çelik, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Masaları gezerek törene katılan BARÜ ailesinin Ramazan Bayramını kutlayan Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zahmakıran ile Prof. Dr. Çelik, birlik ve beraberlik içerisinde geçirilen bayram günlerinin önemine değindi.

Bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlayan önemli günler olduğunu belirten Prof. Dr. Çelik “Ramazan ayının manevi atmosferinden aldığımız güçle yeni bir bayram sevincine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir aile olarak gördüğümüz Üniversitemizin tüm bileşenlerinin bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Büyük gayret ve özveriyle çalışmalarını yürüten BARÜ’nün tüm bileşenlerine iyi bayramlar dileyen Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Ramazan ayının rahmet, bereket ve huzuruyla geçirdiğimiz günlerin ardından yeni bir bayrama erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu özel günler, manevi duygularımızı pekiştirdiğimiz, sevdiklerimizle bir araya gelerek değerli anlar yaşadığımız günlerdir. Bu vesileyle başta Bartın Üniversitesi ailesi ve Bartınlı vatandaşlarımız olmak üzere herkesin bayramını en içten duygularımla kutluyor, nice mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Fatmanur Eriklioğlu / Fotoğraf: Senem Sarı

İletişim Koordinatörlüğü