Güvenli Eğitim Ortamı Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2018-2019 Akademik Yılının başlamasıyla birlikte Üniversitemiz öğrencilerinin güvenli eğitim ve öğretim ortamının devam ettirilmesi amacıyla, “Üniversitelerde Güvenli Eğitim-Öğretim Ortamı Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi.

Bartın Valiliğinde Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda Vali Nusret Dirim başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cemal Akın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Zafer Çakan katıldı.

Toplantıda, Üniversitemiz ile Yükseköğretim Kurumu Yurtları ve Öğrenci Yurtlarında meydana gelebilecek olaylara karşı gerekli tedbirlerin aldırılması, Bartın’da güvenli öğretim ortamının devam ettirilmesi amacıyla görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda alınan kararlar, 2018-2019 akademik yılında Üniversitemizde eğitim-öğretim faaliyetlerinin rahat ve güvenli ortamda sürdürülebilmesi amacıyla planlandı.