Rektör Uzun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u ziyaret etti.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u bakanlıktaki makamında ziyaret ederek yeni görevleri dolayısıyla başarı dileklerini iletti. Üniversitenin gelecek stratejileri hakkında bilgiler veren Rektör Uzun, bilimin ışığında parlak bir gelecek için gayret gösterdiklerinin altını çizdi.

Rektör Uzun, “Üniversite olarak bulunduğumuz yerden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedeflerimiz bulunmaktadır. Bu doğrultuda tüm bileşenlerimizle birlikte, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızın ve gençlerimizin hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler olması için durmadan çalışıyoruz” dedi.

Bakan Tunç’a kuruluşundan bugüne BARÜ’ye verdiği destekler için teşekkür eden Rektör Uzun, “Bartın Üniversitesi kuruluşunun 15’inci yılında geleceğe kararlılıkla yürümeye devam ediyor. Bu noktada Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç her zaman yanımızda olmuş ve yarınlarımız için bizleri yüreklendirmiştir. Kendilerine yakın ilgileri ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.