Rektör Uzun’un Tarım ve Orman Bakanlığına ziyaretleri

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ile Su Yönetimi Genel Müdürü Bilal Dikmen’i ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda ziyaretlerde bulundu. Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı ziyaret eden Rektör Uzun, burada üniversite olarak yapılan çalışmaları anlatarak, “Zengin orman varlıklarıyla bilinen Batı Karadeniz Bölgesinde, Orman Fakültesi başta olmak üzere tüm birimlerimizle koordineli çalışmalar yürütme ve bölgemize değer katma gayretindeyiz.” dedi.

Bakan Yardımcısı Özkaldı ise Üniversitemizin bölgenin zengin orman varlıklarına yönelik çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, Rektör Uzun’un ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Bilal Dikmen’i de ziyaret eden Rektör Uzun, Dikmen’e nazik ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Rektör Uzun’a ziyareti için teşekkür eden Dikmen, Üniversitemizde yürütülen çalışmaları ilgiyle takip ettiklerinin altını çizdi.