Şehitlerimiz dualarla anıldı

Bartın'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Şerif okutularak, şehitlik ziyaret edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Bartın’da da Mevlid-i Şerif okundu. Şadırvan Cami’nde öğle namazı öncesi gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif’te 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi vatanın ve milletinin bekası uğruna şehadete eren kahramanlarımız başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Ardından katılımcılar Bartın Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Buradaki törende, okunan Kur’an-ı Kerim ardından İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner tarafından tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Gerçekleştirilen törenlere Bartın Valisi Sinan Güner, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Alb. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, kamu kurum ve kuruluşlardan temsilciler ile çok sayıda kişi katıldı.