Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un yeni akademik yıl mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 2019-2020 akademik yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, mesajı şu şekilde:

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bartın Üniversitesi ailesi olarak 2019-2020 eğitim-öğretim döneminin sevincini ve heyecanını sizlerle birlikte yaşıyoruz. En temel önceliğimiz olan siz değerli öğrencilerimizle yaşam boyu sürecek öğrenme yolculuğumuzun kesiştiği bu zaman diliminin her anını birbirimizden öğrenerek yeni bakış açıları kazanabilmek için fırsat olarak görüyoruz. Birlikte çıktığımız bu yolculukta, hem birey hem de kurum olarak sınırlarımızı genişleteceğimize, ufkumuzu daha da ileriye taşıdığımıza inanıyoruz.

Akademik kadromuz, sürdüreceğiniz bütün öğrenim faaliyetlerinde yanınızda olacaktır. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de gelişiminiz öncelenecektir. Bu büyük ailenin bir üyesi olarak, başarı çıtanızı daha da yukarılara çıkaracak ve ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe birlikte taşıyacağız.

Bu düşüncelerle aramıza yeni katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, yeni akademik yılın tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Bartın Üniversitesi Ailesine hoş geldiniz.”