image/svg+xml
image/svg+xml

Eğitim Fakültesi’nden “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Etkinlik

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası dersi kapsamında “Anadolu Lezzet Dolu” isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Anadolu’nun farklı yörelerini ait, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler öğrenciler tarafından hazırlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yaşam merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Rektör Uzun, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin 3. kez düzenleniyor olması gerçekten takdire şayandır. Türkiye Turizm Coğrafyası dersinin böylesine güzel bir uygulamaya dönüşmesinde emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Harun Er ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi

Etkinliğin sonunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 yıllık zeytin ağacından toplanarak özel olarak getirilen zeytin ve zeytinyağı katılımcılara ikram edildi. 

  • BARÜ ailesi bayramlaşma töreninde buluştu

  • Rektör Uzun’dan Ramazan Bayramı mesajı

  • BARÜ’lü milli sporcular gözünü 2024 Paris Olimpiyatlarına dikti

  • Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

  • BARÜ, BİRUS Projesiyle geleceği hedefliyor

  • BİRUS Proje ekibi, izleme takımıyla bir araya geldi

  • BARÜ’lü öğrenciler Ramazan ayı boyunca iftar sofrasında buluştu

  • BARÜ’de ‘Gazze ve Gönüllülük’ konuşuldu

  • BARÜ’de bağışıklık güçlendirici yeni formüller denenecek

  • BARÜ’nün BAKKA destekli projesinde imzalar atıldı