Öğrencimiz Serkan Yakışık’ı kaybettik

Bir süredir İstanbul’da özel bir hastanede tedavi gören 25 yaşındaki öğrencimiz Yakışık için Bartın Merkeze bağlı Börekçi Köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Atmiş, Yrd. Doç. Dr. Nuri Kaan Özkazanç, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Batuhan Günşen ile Arş. Gör. Sinan Kaptan katıldı. Cenaze töreninde ayrıca Yakışık’ın sınıf arkadaşları ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletmelerin çalışanları da yer aldı.

Yakışık cenazesi helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınmasıyla Börekçi Köyü Mezarlığında defnedildi.

Yaşadığı üzüntüyü dile getiren Üniversitemiz Rektörü Uzun, “Hayatının baharında yaşamını yitiren öğrencimiz Serkan Yakışık’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim” dedi.

Basın-Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü