Üniversitemizde yeni atamalar

Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevleri ile Edebiyat, Fen ve Mühendislik Fakülteleri dekanlığı görevlerine atamalar gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevlerine Prof. Dr. Sedat Yazıcı ile Prof. Dr. Selman Karayılmazlar atandı. Öte yandan Edebiyat Fakültesi Dekan Vekilliği görevine Prof. Dr. H. İbrahim Delice, Fen ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekilliği görevlerine ise Prof. Dr. Ahmet Karadağ atandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ataması gerçekleşen rektör yardımcıları ve dekanları tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Yazıcı’nın özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız..

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar’ın özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız..

Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. H. İbrahim Delice’nin özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız..

Fen ve Mühendislik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız..